Cabinet de avocaturaDomenii de Expertiza

Cabinetul de avocatura "Costache Ovidiu Mihai" vă poate asista şi reprezenta atât în proiecte de afaceri (consultanţă), cât şi în rezolvarea disputelor (arbitraje, litigii comerciale) la cele mai înalte standarde de calitate.

Clienţii care apeleaza la cabinetul de avocatura îşi pot rezolva toată gama de probleme într-o manieră integrată, cu o singură echipă de avocaţi cu specialităţi diverse, acesta fiind principalul nostru avantaj comparativ. Clienţii nu sunt nevoiţi să medieze între o casă de avocaţi care îi asistă în proiecte de investiţii şi alta care le tratează litigiile, nefiind nevoie să facă eforturi şi cheltuieli suplimentare pentru a explica unor echipe diferite scopurile şi obiectivele lor. Cabinetul poate oricând alinia specialişti de primă mână, atât în proiecte de consultanţă, cât şi în proiecte de litigii.

Cabinetul de avocatura "Costache Ovidiu Mihai" se axeaza pe probleme de dreptul comercial şi este specializat în fuziuni, achiziţii, arbitraje şi rezolvarea disputelor, bănci, energie şi resurse naturale, falimente şi reorganizări judiciare.